Onderhoud

Natuurlijk kunt u er voor kiezen na de aanleg van uw tuin zelf het onderhoud uit te voeren. Mensen beleven vaak plezier en ontspanning door in de tuin te werken. Te weinig tijd is vaak de reden om een hovenier in te huren voor het onderhoud van u tuin. U wilt natuurlijk blijven genieten van u tuin.

Hoveniersbedrijf v. Vlaanderen neemt het groot onderhoud en klein onderhoud van u over op een vakkundige manier, zodat u er geen omkijken naar heeft, waarna u dan kunt genieten van uw tuin, ook als de tuin niet door ons is aangelegd.

Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat ik een keer per 3 of 6 weken langs kom om de tuin te onderhouden, zodat het er keurig bij blijft liggen. Het kan ook met een vast onderhoudscontract voor maandelijks, twee of vier keer per jaar, maar het kan ook op oproepbasis, wanneer u vind dat de tuin onderhoud nodig heeft.

Ook het zomer of winterklaar maken van u tuin behoort tot de mogelijkheden, dat geld ook voor het snoeien van hagen, heesters, struiken of (dak)platanen, tevens is het maaien van u gazon mogelijk, ook in vakantie tijd.

Hoveniersbedrijf v. Vlaanderen onderhoud ook tuinen van mensen die om wat voor andere reden zelf de werkzaamheden niet kunnen uitvoeren. Te denken aan tweeverdieners maar zeker ook aan senioren. Zodat ook deze zo lang mogelijk kunnen blijven genieten van hun tuin.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.